Sunday, September 28, 2008

Dia di sana...aku masih disini...hurmm..

27 September 2008 yg lalu...pkul 11.30 mlm secara tepatnya..adek tersayang...Athirah Aminudin telah slamat fly ke UK utk meneruskan pengajian di University of Leeds dlm bidang perubatan selama 5 taun...tp...hehe, dgn selambanya awal2 lg dh bgtau nak blk taun dpn...ikh3..


'kakcik' yg pakai tdg biru tu...tgh2..

Mlm tu, aku n family bersama family chu..antar kakcik ke klia dgn kalut2 atas sbb beliau br first tyme nak fly n tket ada dgn pgawai mara...hehe..naseb baek ada abah n paksu yg dh byk pengalaman naek kapal terbang ke serata dunia..aku plak sekadar menjadi pendengar sbb kalo aku explain kang laen plak jadiknye wpon aku sdr dh bbrapa kali naek kapal terbang..

...KAMI...

Hermmhh...sementara itu, aku disini, merintih mengenangkan tket flight yg msh dlm waiting list..kol sia bbrapa kali sudah..tp msh x berhasil mendapatkan seat pada hari yg aku nak..n tadi aku br kol, nmpknya ada kemungkinan aku terpaksa blk b4 5 hb 10..brita gembira atau sdeh..hanya tuhan yg tahu....itupon kena tambah duet, sbb nak naek upper class..kalo aku bleh menyumpah2 dh lama aku buat..tp dlm bulan yg mulia nii..baek aku ttp mulot saja...nnt x dpt pahala...
...aku benci begini...


2 comments:

maimanah~khansa' said...

sedih jugok bc story ni.anak-anak perantauan jugak yg dpt memahami :)
be strong, Allah memilih kita utk melaluinya. Barbahagialah~

mawaddah said...

emm..thnx kak maimanah..mmg tu yg sy perlukan..doakan moga ati nii tabah..tket dh tuka 4 hb nii..sdeh nak tglkan family blk...huhu..